جدیدترین مطالب

رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در پیامی تصریح کرد: آیت الله سلیمانی نیز در شب نوزدهم ماه رمضان و مصادف با شب ضربت خوردن مولایش، علی (ع) از خدا درخواست شهادت می‌کند و به این خواستۀ قلبی و دیرینۀ خود، و در راه پیروی از خط امامت و ولایت دست می یابد.
به گزارش خبرگزاری شبستان؛ رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در پیامی تصریح کرد: آیت الله سلیمانی نیز در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان و مصادف با شب ضربت خوردن مولایش، علی -علیه السلام-، از خدا درخواست شهادت می‌کند و به این خواستۀ قلبی و دیرینۀ خود، و در راه پیروی از خط امامت و ولایت، دست می‌یابد.

متن پیام حجت الاسلام والمسلمین نجف لک زایی بدین شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم انا لله و انا الیه راجعون وَ مَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلَّا أَنْ يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ؛ و چيزى را از آنان ناخوشايند نمى‌دانستند، جز اين که به خدا، آن مقتدر شکست‌ناپذير و ستوده، ايمان آورده بودند. (سورۀ مبارکۀ بروج، آیۀ ۸) امیر مؤمنان، علی -علیه السلام-، در پایان فرمانشان به مالک اشتر، برای خود و ایشان درخواست شهادت و سعادت می‌کنند و البته که هر دو به این فیض عظیم نائل می‌شوند.

آیت الله سلیمانی نیز در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان و مصادف با شب ضربت خوردن مولایش، علی -علیه السلام-، از خدا درخواست شهادت می‌کند و به این خواستۀ قلبی و دیرینۀ خود، و در راه پیروی از خط امامت و ولایت، دست می‌یابد.

آری، چه سعادتی فراتر و فرازمندتر از شهادت و عروج از خاک تا افلاک و از فرش تا عرش، آن هم به دست یکی از شقی‌ترین افراد و متنفر از خوبی‌ها که جان انسان‌های نیکوکار و مردم‌دار را، فقط به جُرم خوب بودن، می‌ستاند و شقاوتی ابدی را برای خود رقم می‌زند. این شقاوت‌خصلتان، اگر در زمان و زمانۀ امام حسین -علیه السلام- نیز بودند، از جنگ با آن حضرت دریغ نمی‌کردند و ننگی ابدی را در وجود ناپاک و سیاهگون خود بر جای می‌گذاشتند.

تاریخ، هماره و پیوسته، در حال تکرار شدن و امتحان کردن است و این ما هستیم که باید به سنجش موضع و موقعیت خود پردازیم و بیندیشیم که در کدام سمت و سو قرار گرفته‌ و در کدام مسیر گام نهاده‌ایم: حق یا باطل؟ علی یا ابن ملجم؟ حسین یا شمر بن ذی‌الجوشن؟ آیت الله سلیمانی، عالم و عامل به آموزه‌های وحیانی و ولایی و عاشق و ذاکر اهل بیت عصمت و طهارت -علیهم السلام- و سرشار از قلبی سلیم و دلی رحیم بود.

شخص و شخصیت ایشان همواره در خدمت قشرهای گوناگون مردم عزیز و دغدغه‌مند مشکلات آنان و به ویژه خانواده‌های گرانمایۀ شهیدان و گرانپایۀ ایثارگران بود. بی‌شک که قاتل چنین انسانی بزرگ و بزرگوار، همیشه در آتش دوزخ خواهد بود و این حکم قرآن کریم است: و مَنْ يَقْتُلْ مُؤْمِنًا مُتَعَمِّدًا فَجَزَاؤُهُ جَهَنَّمُ خَالِدًا فِيهَا وَ غَضِبَ اللَّهُ عَلَيْهِ وَ لَعَنَهُ وَ أَعَدَّ لَهُ عَذَابًا عَظِيمًا؛ و هر کس مؤمنى را از روى عمد بکشد، کیفر او دوزخ و براى هميشه در آن ماندگار خواهد بود و خداوند بر او خشم گرفته و وی را از رحمت خود دور کرده و براى او عذابى بزرگ آماده ساخته است. (سورۀ مبارکۀ نساء، آیۀ ۳۹)

شهادت این مفسر قرآن، شیفته و شیدای خاندان عصمت و طهارت -علیهم السلام-، همراه نظام، پیرو ولایت، عالم ربانی، مخلص، باتقوا، سالک، واصل، مردمی و فروتن را به محضر امام زمان، حضرت بقیة الله الاعظم -ارواحنا فداه-، مقام معظم رهبری -مد ظله العالی-، حوزه‌های علمیه، مردم شریف ایران، همۀ دوستان، علاقه‌مندان در استان‌های مازندران، سیستان و بلوچستان، اصفهان و به ویژه بیت مکرّم ایشان و همۀ بستگان محترمشان تسلیت عرض می‌کنیم. از خداوند رحمان و سبحان مسألت داریم که روح مطهر این شهید عالی‌مقام را در فردوس برین جای دهد و با انبیا و اولیا محشور و غریق رحمت واسعۀ خویش فرماید و به بازماندگان ایشان صبر جمیل و اجر جزیل عنایت کند.

نجف لک زایی

رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی

در دوران اسارت نزد اعضای گروهک تروریست جیش‌الظلم هم شکنجه جسمی می‌شدیم و هم شکنجه روحی، هم گروگان‌ها و هم خانواده‌های‌شان را شکنجه روحی می‌دادند، برای مثال یک بار ساعت 12 شب ما را بیدار کردند و گفتند الان زنگ بزنید به خانواده‌ها بگین یک نفر ما را گروهک کشته و اگر به دولت اعتراض نکنید هفته بعد نوبت ماست.

روایت جنایت «تاسوکی» از زبان یک گروگان/ وقتی جیش‌الظلم به 21 ایرانی تیر خلاص زد

خبرگزاری فارس، زاهدان، شیبا سرگزی: در عصر ۲۵ اسفندماه سال ۸۴ جمع زیادی از مسئولین و اقشار مختلف مردم برای شرکت در «یادواره شهیدان دولتی مقدم» و ۷۰۰ شهید سیستان در شهرستان زابل حضور داشتند.

در همین روز اعضای گروهک تروریستی جیش الظلم در حدود 90 کیلومتری شهرستان زابل با پوشیدن لباس نیروی انتظامی اقدام به بستن جاده اصلی زابل- زاهدان کردند بستن جاده به گونه‌ای بوده که ترافیک ایجاد نشود و مشخص نشود که جاده مسدود شده است.

شیوه آن ها استفاده از ایست بازرسی‌ها بوده که در منطقه معمول است. بخشی از ماشین ها تردد می‌کردند بخشی هم برای ایست بازرسی نگه داشته می‌شدند، به این شکل برخی از خودروهای عبوری را از دو طرف جاده متوقف و سرنشینان آنها را پیاده و به پایین جاده هدایت می‌کردند.

اعضای این گروهک تروریستی در شامگاه همان روز بیش از 20 تن از مسافرین عبوری از این محور را که اغلب طلبه، دانشجو، روحانی و خبرنگار و دانش آموز و کاسب بودند در حالی که دستها و چشمانشان را بسته بودند در مقابل چشم خانواده‌هایشان با شعار الله اکبر به شهادت رساندند و در آخر تیر خلاص زدند.

عبدالحمید را دیدم و وقتی که خواستم بیایم بیرون دست کشیدم روی سرش. گفتند خاک بر سرت دو تا بچه‌ات را کشته، دست روی سرش می‌کشی؟ گفتم به‌خاطر اینکه پدر بچه‌های فائزه بوده، به‌خاطر اینکه فائزه را دوست داشته و درنهایت هم به نتیجه اعمالش می‌رسد و او هم گفت حلالم کن.»

به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، دیگر کمتر کسی است که نداند، فیلم سینمایی «شبی که ماه کامل شد»، موضوعش چه چیزی است. فیلمی که براساس ماجرای واقعی زندگی فائزه منصوری ساخته شده است. حرف و حدیث‌ها در مورد این فیلم زیاد بود. اینکه مادر فائزه منصوری از سازندگان فیلم شکایت کرده، یا اینکه برخی مسائل در فیلم با واقعیت تطبیق ندارد. اعظم محسنی‌دوست، مادر فائزه و شهاب منصوری گفت‌وگویی بعد از جشنواره فیلم فجر داشته است و در این گفت‌وگو به نکاتی درباره تفاوت‌های فیلم با واقعیت و اتفاقاتی که برای دخترش افتاده است گفته که برخی از این نکات را بازخوانی کرده‌ایم.

رمز 'یا زهرا 'گره گشای مشکلات حسین/ 29 سال زندگی روی ویلچر

زاهدان- ایرنا- پایگاه خبری عصر هامون در سال 95 گفت وگویی با جانباز سرافراز 70 درصد سیستان و بلوچستان حسین کیخا انجام داده بود که اینک به مناسبت شهادت این جانباز و اسوه مقاومت که امروز پس از 32 سال رنج دوران بیماری و جانبازی به خیل شهدا پیوست، بازنشر داده می شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان سیستان و بلوچستان با تاکید بر ضرورت راه‌اندازی راهیان نور جنوب شرق کشور گفت: 20 مکان درگیری‌ و محل شهادت رزمندگان اسلام جهت ساخت یادمان و المان در استان سیستان و بلوچستان شناسایی شده است.

آیت الله عباسعلی سلیمانی در یازدهمین یادواره شهیدان روحانی و شهدای مظلوم فاجعه تروریستی تاسوکی و شهدای شهرستان نیمروز در شمال سیستان بلوچستان در گلزار شهدای این شهرستان گفت: هوشمندی، آگاهی و بیداری مردم این استان در حوادث تاسوکی، مسجد علی بن ابیطالب(ع)، مسجد جامع، تاسوعای چابهار و خیابان ثارالله زاهدان که می رفت یک نوع دعوای مذهبی را ایجاد کند خنثی کرد. وی تصریح کرد: این بیداری و آگاهی باید در جامعه بیشتر شود تا دشمنان توان رخنه نداشته باشند. عضو مجلس خبرگان رهبری سردار شهید حبیب لک زایی را پایه گذار یادواره شهدای تاسوکی در شهرستان نیمروز دانست و اظهارداشت: پس از این شهید برگزاری یادواره شهدای تاسوکی از سوی سپاه پاسداران، فرمانداری، شهرداری و خانواده سردار شهید حبیب لک زایی ادامه پیدا کرد. وی ادامه داد: برپایی یادواره شهدای تاسوکی اقدامی ارزشمند است چرا که پایان سال مان را با یاد شهدای تاسوکی و در کنار قبور مومنان و مومنات امضا می کنیم.